Használt lépcsőliftek

Acorn Stairlift

Egyenes lépcsőlift

Az angol Acorn cég a világ piacvezető lépcsőlift gyártója. Az általuk gyártott, otthoni használatra kifejlesztett berendezések működése egyszerű. A hely igénye kicsi, ezért keskenyebb lépcsőkre is alkalmazható. A liftek megfelelnek a mindenkori előírásoknak, így használatuk biztonságos.

A széklift azok számára hasznos, akik nem szorulnak kerekesszékbe, azonban a lépcsőn való mozgás nehezen megy. A lépcsőlift egyenes lépcsőkhöz beépíthető. Áramszünet idején is használható az akkumulátorának köszönhetően. A szék kifordítható, ezzel megkönnyítve a ki- és beszállást. Használaton kívül a szék, karfa és lábtámasz is felhajtható, így a lépcsőn való közlekedést nem akadályozza.

Használt egyenes lépcsőlift
Egyenes lépcsőlift


Speciálisabb lépcsőkhöz is megoldás lehet az Acorn lépcsőlift. A negyed fordulós lépcső esetében egy lenyitható platót szerelve egyszerűvé válik a ki- és beszállás.

Ha széklift telepítését tervezi, forduljon hozzánk! Felmérjük a területet, ajánlatot teszünk, melynek elfogadása esetén az általunk beépített lépcsőliftre 1,5 év garanciát vállalunk.

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás