Használt lépcsőliftek

Lépcsőlift

Foglalkozásunk a használt lépcsőlift telepítés, hogy megkönnyítsük a mozgásukban korlátozott emberek életét. Így nem kell elköltözniük a házukból, mert széklift beépítéssel a szintkülönbségek áthidalhatók.

Angliai gyártótól szerezzük be a lépcsőlifteket, mely bármilyen típusú lépcsőhöz illeszthető. Akkumulátorral rendelkezik, ezért áramszünet esetén is biztonságosan használható. Egyedi kárpitozású, ezért bármilyen otthonba beilleszthető. Megtalálható kültéri és beltéri kivitelben is, hogy ingatlana minden szegletét be tudja járni.

Egyenes lépcsőlift
Egyenes lépcsőliftHasznált lépcsőliftekkel dolgozunk, ennek ellenére ugyanolyan megbízható, mintha újonnan lenne beszerezve. A különbség csak az árán mutatkozik meg. A székliftek megkímélt állapotúak. Raktárból szerezzük be ezeket, és széles választékban elérhetők.

A lépcsőliftek egy sínen közlekednek, melynek pályája lehet egyenes, vagy kanyarodó. Önnek bármely típusú lépcsője van, biztosan találunk hozzá illeszkedő székliftet.

széklift

A lépcsőlift felmérését és beszerelését az ország egész területén vállaljuk. Az általunk beszerelt lépcsőliftekre 18 hónap garanciát vállalunk. Gyors, pontos munkavégzést biztosítunk az Ön kényelmének érdekében és eltakarítjuk magunk után a hulladékot. Ha gondot okoznak az épülten belüli, vagy kívüli szintkülönbségek, hívjon minket bizalommal!

Egyenes lépcsőlift

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás