Használt lépcsőliftek

Egyenes lépcsőliftek – Acorn típus

A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, termékei a világon a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ez a típus egyenes vonalú lépcsőkhöz alkalmazható. A széklift lépcsőre rögzíthető sínen mozog, így a lépcső változatlan formában megmarad. Egyszerű, letisztult formavilágának és pasztellszíneinek köszönhetően ez a széklift bármilyen otthonba illeszkedik. Rendeltetésszerű használat esetén sok évig biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújt.

Egyenes lépcsőlift
Egyenes székliftAz Acorn Lépcsőlift töltése egy transzformátoron keresztül történik Ehhez nem kell mást tennie, mint az otthoni konnektorba kell csatlakoztatni, használója ezáltal nincs áramütés veszélynek kitéve. A széklift ezen kívül belső akkumulátorral is rendelkezik, így áramszünet esetén is működőképes. A sín hossza maximum 8 méter lehet.

Egyedi megoldás felhajló sínvéggel

Felhajló sínvégű széklift
megkímélt állapotú lépcsőliftek

Ára: 360.000 Ft-tólAz ország egész területén vállaljuk székliftek felmérését, beszerelését gyors, pontos, tiszta munkavégzéssel.

Eladó megkímélt, jó állapotú, használt lépcsőliftek, raktárról, széles választékban.

Az általunk beszerelt lépcsőliftekre 12 hónap garanciát vállalunk!

Használt lépcsőliftek minősége ugyanolyan, mint egy új széklifté, csupán az árában mutatkozik meg a különbség. Megfizethető megoldást kínálunk az otthona akadálymentesítése érdekében. Így ha többszintes családi házban él és gondot jelent az emeletre való feljutás, nem kell elköltöznie! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen használt lépcsőlift beszerelést.

Lépcsőre szerelhető lift
Lépcsőliftek beépítése

Az olyan lépcsőknél, ahol a lépcsőfordulónál pihenő található, a legegyszerűbb és leggyorsabb akadálymentesítés, ha két egyenes lépcsőliftet szerelünk be a lépcső két szárára.

Ebben az esetben a pihenőn (melynek mérete legalább 90cm x 90cm-nek kell lennie) át kell ülni az egyik székliftből a másikba.

Az összezárt székek szuperkeskenyek, így a lépcsőből, illetve lépcsőfordulóból kis helyet vesznek el. A lépcsőliftek ebben az esetben is helytakarékos megoldást nyújtanak

Lépcsőlift beszelés pihenővel a fordulóbanAz angol Acorn cég a világ piacvezető lépcsőlift gyártója. Az általuk gyártott otthoni használatra kifejlesztett berendezések egyszerű működtetésének és kis helyigényének köszönhetően a legnépszerűbb székliftek. A liftek megfelelnek a mindenkori előírásoknak, így használatuk biztonságos.

Acorn lépcsőlift pihenővel
Egyenes széklift

Jöjjön velünk az emeletre Acorn lépcsőlifttel!

Milyen típusú lépcsőre szerelhető lépcsőlift?

Bármilyen szerkezetű lépcsőre felszerelhető. A sín rögzítő talpai a lépcsőre vannak szerelve (nem a falra). Egyenes és fordulós lépcsőre is van megoldás.

Hogyan kell megmérni a lépcső hosszát

A lépcső hosszát a lépcsőre élére fektetett mérőszalaggal padlótól- padlóig kell mérni.

A lépcső melyik oldalára szerelhető a lift?

Tulajdonképpen bármelyik oldalra szerelhető, attól függően, hogy hol praktikusabb vagy ahol kevésbé akadályozza a lépcső használatát. Általában a fal mellé szereljük.

Nézze meg további gyakran ismételt kérdéseinket

Felhajló sínvégű lépcsőlift

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás