Használt lépcsőliftek

Mozgássérült lift

Székliftekkel történő akadálymentesítés a legegyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás abban az esetben, ha a használni kívánt személy képes beülni a székbe. Kerekesszékesek is biztonsággal használhatják ha önállóan vagy segítséggel át tudnak ülni a liftbe.
Gyorsan és átalakítások nélkül beszerelhetőek.

Mozgáskorlátozott személy részére akadálymentes lakás építéséhez, vagy vásárlásához állami támogatás igényelhető az akadálymentesítés többletköltségeire.
A támogatást a mozgássérült, vagy a mozgáskorlátozott személyről saját háztartásában gondoskodó közeli hozzátartozó igényelheti, ha:

  • legalább 67%-ban elvesztette a munkaképességét
  • állapotában a jövőben lényeges javulás nem várható
  • a mozgássérült személy a teljesen mozgásképesek használatára tervezett, az általános építési előírások szerint megépített lakást, vagy házat nem képes, vagy csak nagy nehézségek árán tudja rendeltetésszerűen használni
  • a lakásban, vagy házban előforduló akadályokat megszűntetni csak többletköltség árán lehet.

Mozgássérült lift
Mozgássérült liftA mozgássérült liftek olyan, egészségkárosodás következtében mozgáskorlátozott személyek számára megfelelő, akiknek egy épületen belüli lépcső használatat kifejezetten nagy nehézséggel jár, vagy önállóan erre nem képes. Ilyenek lehetnek idős emberek, vagy járási nehézségekkel küzdő személyek.
Egy épületben való lépcsőlift beszerelés akkor számít akadálymentesítésnek, ha a beépített székliftet a mozgáskorlátozott személy önállóan képes használni. Belső akkumulátorral rendelkezik, így áramszünet esetén is biztonságosan használható. Keskeny kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal, használaton kívül felhajtható és egyedi kárpitozása révén bármely otthonhoz igazítható.
A mozgássérült lifteket angliai gyártótól szerezzük be, ezért tudjuk biztosítani Ön számára az elérhető árat. Emellett az általunk beszerelt lépcsőliftekre 18 hónap garanciát vállalunk.

Mozgássérült lift

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás