Használt lépcsőliftek

Lépcsőjáró lift

Egyenes lépcsőlift, széklift, használt lépcsőlift beépítés garanciával

Az akadálymentesítés célja, hogy könnyebbé tegye a mozgásukban, vagy más tevékenységükben korlátozottak életét. Egy olyan személynek, aki kerekesszékhez van kötve, a legnagyobb akadály a lépcső. A fel- és lejutás számukra nagyon nehéz, és ebben segítségre szorulnak.

A lépcsőjáró egy mobil akadálymentesítési eszköz, amely kerekesszékkel együtt viszi fel és le a lépcsőn a mozgáskorlátozott személyt. Ezt lánctalpak segítségével teszi meg.


A lépcsőjáró használatához egy másik, segítő személy is szükséges, aki kezeli a berendezést. Nem kell erős fizikummal rendelkeznie, mert semmilyen jelentősebb fizikai igénybe vételt nem igényel. A biztonságos haladáshoz van rá szükség.

Egyenes lépcsőkön használható beltéren, vagy kültéren, ahol nem egyenetlen, vagy csúszós a felület.
Elektromos hajtású, akkumulátorról üzemeltethető mobil lépcsőnjáró minden olyan helyen, helyzetben használható, ahol nincs lehetőség beépített akadálymentesítő berendezés elhelyezésére. A használatát könnyű megtanulni. Kis helyigényű, ezért autóban szállítható.

Egyenes lépcsőlift, egyenes széklift

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás